Dňa 14. novembra  2019 pre nás usporiadali žiaci 1.T triedy nadstavbového štúdia odboru spoločné stravovanie pod vedením vyučujúcej predmetu umenie v gastronómii Bc. Kataríny Lackovej „Deň polievok.“ 

Šikovní kuchári nám pripravili voňavú a chutnú desiatu v podobe šiestich druhov polievok – minestrone, hokkaido, gaštanová, hubová, falošná držková a demikát, ktorým sa skrátka nedalo odolať.  Vôňa týchto polievočiek sa šírila chodbami školy a prilákala nielen žiakov, ale aj zamestnancov školy, aby sa zastavili a ochutnali vkusne naservírovanú polievku podľa vlastného výberu. Zjedlo sa spolu 100 porcií polievok. O profesionálnu obsluhu a servis sa postarali žiaci štvrtého ročníka odboru čašník, servírka.

Veríme, že Deň polievok si u nás vybuduje svoju tradíciu a tešíme sa na jeho reprízy.