Dňa 15.3.2019 sa zúčastnila žiačka 1. ročníka odbor cukár Viktória Vargová na súťaži Gastro Cup Banská Bystrica 2019, kde pripravovala minidezerty. Umiestnila sa na krásnom 1. mieste, za čo jej patrí veľká vďaka.
Súčasne sa tejto súťaže zúčastnil aj žiak 3. ročníka odbor kuchár Vladimír Barát, ktorý pripravoval jahňací hrebienok a v silnej konkurencii získal pekné 3. miesto, za čo mu tiež ďakujeme a obom gratulujeme.
Prajeme veľa ďalších úspechov.
NÁZOV JEDLA: Jahňací hrebienok Sous – vide podávaný s hráškovo-mätovým pyré, quinoa rizotom, baby zeleninou a tymiánovým demi glace
MINIDEZERTY:
Malinový choux s mascarponovo-malinovou plnkou
Kužeľ s hruškovým mousse s jablkovým želé a lineckým korpusom
Snehová pusinka s nugátovým krémom a čokoládou
Medové krúžky s pistáciovou náplňou