2 apríla, 2025
Kategórie: Aktuality
Počas Týždňa slovenskej kuchyne si naši hotelkári – prví a tretí ročník SOŠ – vyskúšali prácu v reštaurácii – Háčko .Pripravovali sa tradičné jedlá, obsluhovali hostí a získavali cenné skúsenosti. Ich nadšenie a šikovnosť ocenili spokojní hostia. Slovenská gastronómia má v ich rukách skvelú budúcnosť!
Posledné aktuality
Patrik Koštialik2025-04-04T10:05:48+01:00
Debarierizácia väčších stredných škôl
Patrik Koštialik2025-04-04T10:05:48+01:004 apríla, 2025|Categories: Aktuality|
Patrik Koštialik2025-04-02T07:28:03+01:00
Slovenská kuchyňa a reštaurácia v rukách našich hotelkárov
Patrik Koštialik2025-04-02T07:28:03+01:002 apríla, 2025|Categories: Aktuality|