2 apríla, 2025
Kategórie: Aktuality

Počas Týždňa slovenskej kuchyne si naši hotelkári – prví a tretí ročník SOŠ – vyskúšali prácu v reštaurácii – Háčko .Pripravovali sa tradičné jedlá, obsluhovali hostí a získavali cenné skúsenosti. Ich nadšenie a šikovnosť ocenili spokojní hostia. Slovenská gastronómia má v ich rukách skvelú budúcnosť!
Posledné aktuality
Patrik Koštialik2025-11-11T13:38:45+01:00
„Týka sa ma to!“
Patrik Koštialik2025-11-11T13:38:45+01:0011 novembra, 2025|Categories: Aktuality|
Patrik Koštialik2025-11-06T18:53:48+01:00
Slovenská správa ciest na našej škole
Patrik Koštialik2025-11-06T18:53:48+01:006 novembra, 2025|Categories: Aktuality|


