Slovenský zväz kuchárov a cukrárov usporiadal v dňoch 29.1. – 1.2.2015 v rámci medzinárodnej výstavy DANUBIUS GASTRO už 16. ročník súťažnej výstavy „POÉZIA V GASTRONÓMII“ a 7. ročník súťaže „DANUBIUS CUP – varenie na živo“, ktorej sa zúčastnil žiak 3. ročníka odboru kuchár Tomáš Šulek pod vedením majstra OV Bc. Tomáša Medgyesiho a získal pekné ocenenie striebornú medailu. Pripravoval jedlo pod názvom „ Závitky zo pstruha plnené bylinkovou fášou doplnené šafránovou omáčkou, fenikel glazovaný medom a balzamikovým octom, dekorované s baby zeleninou“.

Zároveň prebiehala barmanská súťaž organizovaná SBA pod názvom MASTER CUP, ktorej sa zúčastnili žiaci 4. ročníka hotelovej akadémie Roman Markovič s nápojom Caribik cassis a Martin Baňas s nápojom Blue gin tonic. Súťaž prebiehala v príjemnej atmosfére. Zúčastnilo sa jej 69 súťažiacich z celého Slovenska a náš žiak Roman Markovič v silnej konkurencii obsadil pekné 3. miesto. Všetkým našim žiakom, ktorí reprezentovali školu blahoželáme a ďakujeme.

neboli nájdené žiadne obrázky